Business Hi-Tech

Dan Roman a plecat de la furnizorul austriac de servicii IT S&T

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

31.05.2011, 10:51 1316

Dan Roman, managerul român de al cărui nume se leagă intrareagigantului american IBM pe piaţa locală, s-a retras la jumătateaacestei luni din echipa de top management a furnizorului austriacde servicii IT S&T, unde ocupa funcţia de Preşedinte alConsiliului de Administraţie. El a lucrat timp de 10 ani în cadrulcompaniei S&T.

In varsta de 61 de ani, Roman este unul dintre cei mai cunoscuţimanageri din industria locală IT. El a înfiinţat în 1990 companiaRBS, care a fost cumparată cinci ani mai târziu de companiaamericană IBM, devenind astfel reprezentanţa locală a gigantuluiIT.

"Prin experienţa sa antreprenorială şi profesionalismul său, DanRoman a constituit un model de implicare şi pasiune pentru domeniultehnologiei informaţiei, model care i-a influenţat pozitiv pe ceicu care a lucrat în S&T. Ţinem ca şi pe această cale să îimulţumim pentru colaborarea din cadrul echipei de management aS&T şi să îi urăm mult succes în viitor," a declarat BogdanCocora, Director General al S&T România.

Dan Roman nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24