Business Hi-Tech

Deloitte: Vola.ro este cea mai dinamică companie de tehnologie din regiune

Deloitte: Vola.ro este cea mai dinamică companie de...

Autor: Ştefan Stan

28.10.2013, 00:06 299
AgenŢia online de turism Vola.ro este pentru al treilea an consecutiv pe primul loc în clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrală şi de Est realizat de Deloitte, cu o creştere a veniturilor de 5.729% în ultimii cinci ani.
 
Compania românească este urmată în top de Bitgear Wireless Design Services din Serbia şi de firma poloneză Softhis, acestea înregistrând în perioada 2008-2012 creşteri ale veniturilor de 1.872%, respectiv 1.573%.
 
„Sosul secret al creşterii este investiţia con­stantă în platforma tehnologică. Noi suntem mai puţin o companie de turism şi mai mult o companie de tehnologie. Tehnologia este fundaţia, iar vânzările pe care le facem derivă din platforma creată, ceea ce este şi avantajul nostru competitiv. Iniţial eram 3 persoane, acum suntem 50“, a declarat Daniel Truică, managing partner Vola.ro. Agenţia de turism Vola.ro, înfiinţată în 2007, oferă servicii de turism, precum bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanţe, asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car. În 2008 compania avea  afaceri de circa 434.000 euro şi 12 angajaţi, iar anul trecut a ajuns la 21 mil. euro şi 52 de angajaţi. Daniel Truică deţine 33,3% din Vola.ro, iar restul este în posesia unui fond de investiţii polonez înregistrat în Cipru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO