Business Hi-Tech

Deutsche Bank a ajuns la 700 de angajaţi în România pentru centrul de dezvoltare de software

Deutsche Bank a ajuns la 700 de angajaţi în România...

Autor: Ioana Nita

02.11.2016, 00:00 2635

DB Global Technology, centrul de dezvoltare software din România al gigantului Deutsche Bank (DB), a ajuns la peste 700 de angajaţi şi continuă să-şi extindă echipa. Centrul de tehnologie al DB a devenit operaţional din ianuarie 2014, iar la finalul anului trecut ajunsese la un număr mediu de 299 de angajaţi, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

În prezent, DB Global Technology are peste 700 de angajaţi, iar echipa noastră continuă să se extindă”, potrivit reprezentanţilor companiei. În 2013, Deutsche Bank a primit aprobarea de la Ministerul de Finanţe pentru un ajutor de stat de 15,7 milioane euro pentru dezvoltarea unui proiect evaluat la 40 milioane de euro. Compania s-a angajat astfel să creeze 500 de locuri noi de muncă.

Centrul de tehnologie DB Global Technology dezvoltă soluţii software pentru operaţiunile globale ale Deutsche, activând în domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture şi functional/business analysis. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO