Business Hi-Tech

easySales intră pe piaţa din Ungaria, extinde vânzările în străinătate alături de DHL Express şi integrează mari marketplace-uri globale

easySales intră pe piaţa din Ungaria, extinde...

Autor: Adrian Seceleanu

25.03.2022, 00:02 158

Start-up-ul local easySales, care a creat o platformă de automatizare şi centralizare a activităţilor de e-commerce, a intrat pe piaţa din Ungaria şi integrează serviciile DHL Express dar şi marketplace-uri globale precum eBay USA şi eBay Polonia.

„Urmăm cererea şi este firesc să ne extindem operaţiunile pe pieţele în care nevoia pentru serviciile pe care le oferim este confirmată. Ungaria reprezintă un pas nou în expansiunea noastră regională, după ce am activat deja piaţa din Bulgaria şi, între timp, pregătim startul şi pentru alte regiuni ale globului. Unificăm pieţele prin automatizare şi, implicit, aducem comercianţii în faţa unor volume mari de clienţi fideli ai marketplace-urilor de interes, indiferent de regiune. În Ungaria, deja avem alături de noi cei mai mari jucători locali, alături de marketplace-urile româneşti care deja erau prezente acolo”, a declarat Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Soluţia easySales este prezentă în Bulgaria şi deja lansată în Ungaria, iar anul acesta îşi va continua extinderea pe alte pieţe externe. Vânzările internaţionale, în regim cross-border, au crescut cu 70% în 2021, potrivit informaţiilor DHL Express. easySales include deja, în portofoliu, platforme naţionale şi regionale precum eMag, Vivre, Doraly, Cel, Elefant, Okazii, OLX şi TeamDeals. Compania îşi concentrează, din acest an, eforturile pe integrarea internaţională cu marii jucători globali. 

Clienţii din portofoliul easySales au listat un număr de peste 4,5 milioane de produse pe diferite platforme marketplace, au generat aproximativ 1,4 milioane de facturi şi 1,4 milioane de documente de livrare, în mod automatizat şi au beneficiat de traduceri automate pentru 357.000 documentaţii de produse. Valoarea totală a comenzilor procesate prin easySales era, la finalul anului 2021, de aproximativ 230 milioane euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO