Business Hi-Tech

Ediţia opt a Venture Connect: 12 antreprenori se luptă astăzi să obţină finanţare

Ediţia opt a Venture Connect: 12 antreprenori se luptă...
05.11.2013, 08:13 242

Un număr de 12 antreprenori vor participa astăzi la cea de-a doua ediţie din acest an a Venture Connect, un eveniment care pune faţă în faţă antreprenori din IT şi online cu investitori, şi care are loc la Grand Cinema Digiplex, din cadrul Băneasa Shopping City. Cele 12 proiecte au fost selectate dintr-un număr de 54 companii care au aplicat pentru participarea la eveniment. Pe lista celor 12 proiecte se află atât companii cunoscute cât şi start-up-uri, respectiv:

1. Fashion Up  - Primul mall online din România, care a fost lansat în anul 2009.

2. FlorideLux.ro  - Magazinul online de flori are o exprienţă de peste 10 ani pe piaţa din România şi s-a extins la jumătatea acestui an şi pe piaţa internaţională.

3. Expressoft  - Fondată în 1991, compania oferă soluţii software şi hardware pentru companii din industriile de retail şi ospitalitate.

4. GameMatch  - Este o platformă mobilă gratuită care îşi propune să facă legătura între producătorii de jocuri şi gameri.

5. Gloria Food  - Este o platformă care le permite restaurantelor să preia comenzi online de clienţi, şi care se bazează pe un model de business freemium.

6. Wallet Buzz  - este o platformă de marketing pe echipamente mobile.

7. Minutizer  - Este o soluţie de plată disponibilă pentru aplicaţii precum Skype, care îi permite unui client să plătească, pe minut, timpul şi cunoştinţele oferite de un furnizor de servicii printr-un apel video/audio pe Skype.

8. Simbound  - este un joc care le permite utilizatorilor să înveţe tehnicile de marketing online simulând un mediu real online.

9. Hypertalk  - oferă servicii şi instrumente de comunicare video profesională printr-o platformă web.

10. Omnipaste  - este o soluţie care permite comunicarea multi-screen şi multi-platformă.

11. The Small Island  - este un proiect educaţional cross-media, ţintit către copii de 5 până la 9 ani, catre îi ajută să înveţe prin jocuri matematică şi să dezvolte diferite abilităţi.

12. Jobs Alert  – este o platformă care le permite utilizatorilor să-şi găsească un loc de muncă în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO