Business Hi-Tech

ElectroFun.ro ţinteşte vânzări de 1,5 milioane de euro în acest an

29.08.2010, 23:46 135

ElectroFun.ro, retailer online de echipamente electronice şielectrocasnice, deţinut de compania de distribuţie ITFitDistribution a omului de afaceri Marius Ghenea, vrea să vândă înacest an electrocasnice de 1,5 milioane de euro.
"Vânzările noastre online de la ElectroFun.ro au avut o dinamicăuşor pozitivă, atât anul trecut faţă de 2008, cât şi în prima partea anului 2010 faţă de perioada similară a lui 2009. Chiar dacă îngeneral consumul pe aceste produse a scăzut mult în România, amconstatat o orientare din ce în ce mai semnificativă aconsumatorilor către mediul online, care le oferă preţuri mai bune,economie de timp, simplitatea comenzii şi a livrării, cât şi oselecţie variată, pe care clienţii nu o pot găsi în magazineletradiţionale", a declarat Ghenea pentru ZF.
Preşedintele FitDistribution a adăugat că produsele care s-auvândut cel mai bine în prima jumătate a anului au fostelectrocasnicele mici, mai ales cele de bucătărie şi cele deîngrijire personală.
FitDistribution a obţinut anul trecut un profit brut de 17.000 deeuro, la afaceri de 11 milioane de euro, potrivit datelor de laRegistrul Comerţului.
Săptămâna trecută, eMag, cel mai mare retailer online IT&C depe piaţa locală, a început să vândă electrocasnice mari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24