Business Hi-Tech

eMag a lansat un cititor de carti electronice

eMag a lansat un cititor de carti electronice
15.12.2009, 23:05 954

eMag, cel mai mare retailer IT&C de pe piata locala, alansat ieri un cititor de carti electronice, denumit Story Readerprodus de compania coreeana iRiver, la pretul de 999 de lei.

Dispozitivul prezinta o memorie interna de 2 GB in care pot fistocate peste 1.600 de carti in diverse formate, precum MicrosoftWord sau Adobe PDF, iar greutatea dispozitivului este de 300 degrame. Ecranul de 6 inci (90 x 120 mm) a fost realizat cu ajutorultehnologiei E-Ink, care permite anularea efectului de reflexie alecranelor LCD si are un consum minim de energie, sustinproducatorii dispozitivului.

Pe langa functia principala, iRiver Story Reader poate redamuzica, aparatul recunoscand, printre altele, fisiere MP3.Dispozitivul este dotat cu boxe interne si mufa pentru casti. Deasemenea iRiver Story poate fi folosit ca reportofon, iarinregistrarile sunt salvate in format MP3. Aparatul ofera sifunctii de agenda personala. E-Book Reader vine in pachet impreunacu un card de memorie de 2 GB, care contine 50 de carti digitale inlimba romana. Printre acestea se enumera "Amintiri din copilarie"de Ion Creanga, "Geniu pustiu" de Mihai Eminescu sau "Moara cunoroc" de Ioan Slavici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO