Business Hi-Tech

Entersoft România ţinteşte afaceri de 700.000 de euro pentru 2013

Autor: Ioana Nita

29.07.2013, 20:26 104

Entersoft România, furnizor de soluţii software de business (ERP, CRM, BI, EDI), a raportat pentru primele şase luni ale anului o cifră de afaceri în creştere cu 150% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, compania ţintind afaceri de peste 700.000 de euro la sfârşitul lui 2013. Anul trecut compania a înregistrat venituri de 350.000 de euro, dublu faţă de nivelul raportat în 2011. Creşterea cifrei de afaceri se datorează celor şapte proiecte noi derulate în primul semestru, companiile care utilizează aplicaţiile de business Entersoft având în total peste 4.000 de angajaţi. La majorarea veniturilor Entersoft au contribuit de asemenea şi dezvoltarea reţelei de parteneri şi investiţiile continue în cursuri şi certificări alături de companiile partenere.

„Acum suntem la biroul din Bucureşti 13 persoane, majoritatea specialişti în implementare de soluţii de business şi consultanţă IT cu peste cinci ani experienţă, la care se adaugă consultanţii certificaţi din partea partenerilor. Alături de noi mai avem echipa de dezvoltare şi suport tehnic regional, care numără peste 120 de specialişti“, a spus Cristi Cozic, country manager la Entersoft România. Compania este prezentă pe piaţa locală din 2008, iar printre clienţii săi se numără JTI România, Editura Litera International, Grupul Editorial Corint, elefant.ro, Gittanos Company, Best Distribution, CaliVita şi APT Resources.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO