Business Hi-Tech

ePayment se extinde în Ungaria şi are în plan încă 10 ţări din Europa

ePayment se extinde în Ungaria şi are în plan încă 10 ţări din Europa

Autor: Ştefan Vrabie

30.06.2011, 14:14 225

ePayment, parte a integratorului de plăţi online PayU, a anunţatcă îşi va extinde în următoarele săptămâni soluţiile integrate deplăţi online şi pe piaţa din Ungaria, ca urmare a unei strategii aglupului PayU care intenţionează să se extindă în peste 10 ţări dinEuropa în următoarele 18 luni, iar până la sfârşitul anului în celpuţin trei.

"Grupul PayU, care activează deja în patru ţări din Europa, aprocesat în 2010 aproximativ un miliard de euro iar în umătoareaperioadă compania vizează o piaţă estimată în acest moment în jurulvalorii de 20 de miliarde de euro", a declarat Daniel Nicolescu,directorul executiv ePayment.

Ca şi primă etapă pentru extinderea în Europa compania vainvesti două milioane de euro, prima piaţă pe care o va finalizafiind Ungaria.

În Ungaria există aproximativ 2.700 de magazine online dintrecare aproape jumătate au implementat o soluţie de plată online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO