Business Hi-Tech

Estimare: Google+ va deveni reţeaua cu cea mai mare creştere din istorie

Estimare: Google+ va deveni reţeaua cu cea mai mare creştere din istorie

Autor: Ştefan Vrabie

13.07.2011, 00:01 283

Bill Gross, fondatorul companiei Idealab, dezvoltatorulaplicaţiei Ubermedia, estimează că reţeaua de scocializare lansatăde Google va avea cea mai mare creştere din istorie, potrivit unuiarticol publicat de cotidianul american The New York Times.

El crede că Google+ va ajunge într-un timp record la 100 demilioane de utilizatori. În prezent există 15 reţele sociale dinîntreaga lume care au mai mult de 100 de milioane de utilizatori.Facebook, Tencent, Qzone, Netease, Windows Live Messenger, Habbo,Twitter, Gmail, Skype, Sina Weibo, Vkontakte, Orkut, Bebo, Badoo şiLinkedIn.

Dacă sunt 14 reţele care încearcă să detroneze Facebook, de ceGoogle+ ar reuşi? Potrivit firmei de cercetare ComScore, Google adevenit prima companie care a înregistrat până acum un miliard devizitatori într-o lună, luna mai. "Cred că Google+ va ajunge de la0 la 100 de milioane de utilizatori mai rapid decât orice altserviciu online din istorie", a afirmat Gross.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO