Business Hi-Tech

EY România mută recrutarea internilor pe mobile şi vrea să extindă anul viitor metoda pentru alegerea Juniorilor pe toate liniile de business

EY România mută recrutarea internilor pe mobile şi...

Autor: Roxana Rosu

02.10.2018, 13:39 1883

EY România lansează astăzi o nouă campanie de recrutare de interni, prin care absolvenţii sau studenţii facultăţilor cu profil economic se pot înscrie într-un program de “antrenament profesional” şi în competiţia pentru un loc în echipa de Audit a companiei.

Procesul de selecţie se va desfăşura direct pe telefonul mobil, prin aplicaţia-joc EY’s VRunners Workout creată de compania românească Equatorial, dezvoltatoare de soluţii pentru traininguri.

 “Accesibilitatea şi jocul sunt două din elementele la care se raportează cel mai uşor studenţii şi absolvenţii de astăzi, motiv pentru care am ales să transformăm integral modul de abordare a recrutarii şi a selecţei de juniori prin intermediul aplicaţiei EY VRunners. Aceasta oferă candidaţilor noştri un spaţiu virtual în care să îşi testeze abilităţile alături de alţi jucători, să descopere provocări antrenante şi să se bucure în acelaşi timp de o experienţă personală inedită. Adrenalina jocului EY VRunners va fi un început foarte inspirat pentru cei care îşi propun o cariera în EY deoarece dinamismul, provocarea şi diversitatea de situaţii la care sunt expuşi candidaţii sunt mapate pe simularea experienţei ulterioare ca angajat al firmei. Toamna aceasta vom deschide jocul pentru poziţiile de Internship în Audit urmând ca în primăvară să revenim cu varianta extinsă adresată Juniorilor din toate liniile de servicii”, a declarat Andreea Mihnea HR Director, EY România şi Republica Moldova şi EY South East Europe Talent Leader.

Pentru a intra în competiţie şi a primi o invitaţie în aplicatia de mobil, candidaţii trebuie să aplice la anunţul internshipului, fie pe site-ul EY România, fie pe site-urile specializate. Cele mai potrivite CV-uri vor fi selectate pentru a trece în etapa următoare: VRunners Challenge.

Apoi, timp de o lună, candidaţii vor trece printr-o serie de „antrenamente” virtuale în care vor primi diverse sarcini care le vor testa competenţele.

Selecţia candidaţilor se va finaliza pe 19 noiembrie, iar programul de internship se va derula pe o perioadă de patru luni, cu program de 8 ore plătit, şi cu posibilitatea de a primi o ofertă de angajare pe o poziţie de Junior Auditor, cu start în septembrie 2019.

"«Never forget that only dead fish go with the stream» - Malcom Muggeridge. Este motivul pentru care, la iniţiativa şi împreună cu EY, am construit un proiect de recrutare şi selecţie inovator, adaptat generaţiei tinere. EY VRunners este ca un puzzle complex care îmbină metafora, mecanici de joc şi micro-learning. Suntem convinşi că, pe de-o parte, vom crea o experienţă memorabilă pentru tinerii care vor decide să accepte provocarea şi, pe de altă parte, vom ridica standardul de calitate în industrie”, spune Dan Berteanu, Managing Partner Equatorial.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO