Business Hi-Tech

Facebook a picat câteva ore în SUA

Facebook a picat câteva ore în SUA

Autor: Cătălina Butan

29.01.2013, 12:22 532

Mai mulţi utilizatori ai reţelei de socializare Facebook din statele americane nu au putut să-şi acceseze conturile ieri dimineaţă pentru câteva ore, scrie cnet.com

Reţeaua Twitter a fost invadată de comentarii despre indisponibilitatea Facebook. În timp ce site-ul a picat, serviciul a funcţionat însă de pe dispozitivele mobile, utilizatorii putând accesa m.facebook.com.

În ultimii ani, Facebook a întâmpinat tot mai multe astfel de dificultăţi. În octombrie, mai mulţi utilizatori din Europa nu au putut accesa reţeaua, compania reportând probleme tehnice privind testele de optimizare a traficului.

În martie 2012, serviciile celei mai mari reţele de socializare online au fost întrerupte şi în România.

Nu se ştie cu exactitate cauza problemelor în situaţia actuală.

“Am întâmpinat o problemă tehnică care a împiedicat utilizatorii care tastau www.facebook.com în browser să acceseze reţeaua. Situaţia a fost rezolvată şi toată lumea ar trebui să aibă acces la Facebook. Ne cerem scuze pentru inconveninent ”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24