Business Hi-Tech

Francezii de la Atos, unul dintre cei mai mari integratori IT&C din Europa, o numesc pe Diana Sipos la conducerea operaţiunilor locale

Francezii de la Atos, unul dintre cei mai mari...

Autor: Cristina Bellu

31.01.2023, 10:49 414

Grupul francez Atos, unul dintre cei mai mari integratori IT&C din Europa, o numeşte pe Diana Sipos în funcţia de Country Manager pentru Atos IT Solutions and Services România, poziţie din care va gestiona încheierea de parteneriate strategice cu organizaţii relevante din zona IT şi dezvoltarea portofoliului de servicii şi de clienţi.

Ea o înlocuieşte pe Cătălina Dodu, care a condus operaţiunile locale ale Atos din 2014 până în prezent, şi care a decis să aleagă o nouă oportunitate în parcursul său profesional.

„Îmi propun să dezvoltăm în continuare noi pârghii de extindere a businessului pe plan local şi să răspundem cât mai eficient nevoilor clienţilor noştri locali şi internaţionali”, spune Diana Sipos.

Diana Sipos, anterior Chief Financial Officer în cadrul Atos România, face parte din companie încă de la lansarea acesteia pe piaţa locală, în 2011. Aceasta a construit strategia financiară locală şi a coordonat operaţiunile financiare ale subsidiarelor româneşti. Totodată, a gestionat şi proiecte globale de eficientizare operaţională şi control financiar intern, având o experienţă bogată pe zona de implementări de noi modele de afaceri şi integrări de companii.

Anterior, Diana Sipos a activat în departamentul financiar al companiei Siemens IT Solution and Services.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti (Facultatea de Finanţe – Bănci), Diana Sipos a urmat şi studii post-universitare de master în Management şi Administrarea Afacerilor fiind, totodată, membră a CECCAR şi FCCA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO