Business Hi-Tech

GeCAD: In mai lansam un nou soft

26.01.2005, 00:00 15

Grupul GeCAD, producator si distribuitor de tehnologii informatice, are ca obiectiv, in 2005, lansarea produselor sale pe piata internationala, a declarat presedintele grupului, Radu Georgescu.
"In 2005, dorim sa ne intarim imaginea de grup atat la nivel international, cat si local. Pentru aceasta, vom lansa simultan, in Romania si strainatate, un nou produs software, dezvoltat pe baza unei tehnologii proprii", a spus Georgescu.
Noul produs GeCAD va fi disponibil, cel mai probabil, incepand cu luna mai, a completat presedintele grupului, fara a oferi detalii. El a adaugat ca, din luna aprilie, vor fi promovate pe piata internationala si serviciile e-commerce, pentru inceput pe piata europeana.
De asemenea, prin firma Cvantage, cea mai noua din grup, GeCAD isi va extinde activitatea in segmentul de outsourcing al serviciilor pentru clienti (customer support).
Noua firma ofera servicii de externalizare a relatiilor cu clientii, de tip contact center, in special pentru piata internationala, dar si pentru piata interna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO