Business Hi-Tech

GeCAD NET devine reseller Autodesk

11.08.2004, 00:00 16

Compania GeCAD NET, noua divizie rezultata in urma reorganizarii GeCAD Software, a devemit reseller autorizat al Autodesk, primind certificare pentru a vinde liniile de produse AutoCAD, Mechanical CAD, Inventor si GIS/Civil.
Aceste platforme software sunt utilizate pentru proiectarea asistata de calculator in mai multe industrii sau domenii de activitate (cadastru, mecanica, arhitectura etc). In acest moment, cota de piata a GeCAD NET este de 50% pe piata locala a resellerilor Audodesk. Compania furnizeaza si servicii specializate pentru proiectare CAD. "Oferim servicii complete, de la consultanta pana la realizarea de proiecte dedicate", a declarat Niculae Ion, Autodesk business manager la GeCAD NET.
Compania GeCAD este unul din principalii distribuitori de aplicatii CAD pe piata locala incepand din 1994, iar in ultimii patru ani a obtinut locul intai in randul resellerilor Autodesk. Compania GeCAD NET s-a format in urma reorganizarii companiei GeCAD, dupa vanzarea catre Microsoft a tehnologiei RAV Antivirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels