Business Hi-Tech

High-Tech Systems & Software mizează pe afaceri de minimum 12 mil. euro în 2017, plus 20%

Bogdan Dumitrescu, director general al High-Tech Systems & Software (HTSS): Furnizăm servicii şi soluţii unui număr de peste 1.000 de clienţi, IMM-uri şi corporaţii din diferite domenii de activitate - «healthcare», retail, logistică sau financiar

Bogdan Dumitrescu, director general al High-Tech Systems & Software (HTSS): Furnizăm servicii şi soluţii unui număr de peste 1.000 de clienţi, IMM-uri şi corporaţii din diferite domenii de activitate - «healthcare», retail, logistică sau financiar

Autor: Ioana Nita

31.07.2017, 00:08 802

Compania a ajuns în decurs de cinci ani de la zero la afaceri de 10 milioane de euro.

High-Tech Systems & Software (HTSS), companie locală specializată în furnizarea de soluţii software de business, cu acţionariat cipriot, are în plan să ajungă anul acesta la afaceri de circa 55 milioane lei (12 milioane euro), cu 15-20% mai mari decât în 2016.

„Până la finalul anului, ne propunem o creştere cu 15-20% faţă de anul precedent. Ne concentrăm pe dezvoltarea de aplicaţii care să gestioneze interacţiunea cu clientul final, atât în mediul real (farmacii, magazine), cât şi în mediul virtual, prin intermediul platformelor omnichannel, aplicaţii mobile sau soluţii de customer proximity (ibeacon, camere digitale)”, a declarat Bogdan Dumitrescu, director general al High-Tech Systems & Software (HTSS).

Anul trecut, compania a înregistrat afaceri de 45,8 milioane lei (10 milioane euro), de peste şase ori mai mari  decât în 2012 – anul înfiinţării.

„Totodată, o prioritate este consolidarea relaţiilor cu clienţii existenţi şi extinderea parteneriatelor cu alte companii IT din ţară şi din străinătate, în scopul promovării produselor DataKlas către un număr cât mai mare de utilizatori la nivel naţional şi internaţional”, a completat el.

Activitatea companiei deţinute de firma cipriotă Klasabove Ltd. se împarte între şase divizii – healthcare, care deserveşte mai multe industrii precum retail, wholesale, producţie, distribuţie şi medicală; vending, care oferă un sistem integrat dedi­cat firmelor care acţionează în domeniul vânzării en detail de produse prin inte­rmediul vendomatelor; big data, data mining şi me­tode predictive de analiză a profilului cum­părătorilor; dezvoltare de software per­sonalizat; infrastructură IT şi servicii asociate şi soluţii de securitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO