Business Hi-Tech

IBM si Cisco pariza pe securitate

16.02.2004, 00:00 15

Gigantul It IBM si producatorul de echipament de retea Cisco Systems au anuntat ca isi vor adapta aplicatiile de securitate pe care le includ in echipamentele lor pentru a le face compatibile.
Cele doua companii au indicat ca doresc sa faciliteze sarcina companiilor si guvernelor de a-si proteja datele si a contracara virusii informatici. "Clientii de computere IBM si echipamente Cisco se vor bucura de un nivel sporit al securitatii retelelor", a apreciat un specialist.
Acordul se incadreaza intr-o alianta pe termen lung a celor doua companii, care a obligat IBM anul trecut sa isi modifice software-ul pentru bazele de date, astfel incat sa functioneze mai bine cu echipamentele pentru stocare produse de Cisco. In urma acestei cooperari, produsele IBM si Cisco vor fi capabile sa detecteze mult mai bine amenintarile la adresa securitatii informatice a companiilor, au apreciat responsabilii celor doua companii.
De asemenea, IBM a anuntat ca le va oferi clientilor sai servicii de evaluare a infrastructurii IT, cu accent pe sistemele de securitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels