Business Hi-Tech

IDEMIA România, subsidiara locală a liderului francez care oferă soluţii software de identificare biometrică cu acelaşi nume, caută 150 de ingineri IT

IDEMIA România, subsidiara locală a liderului francez...

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.02.2023, 14:06 366

IDEMIA România, subsidiara locală a liderului francez care oferă soluţii software de identificare biometrică cu acelaşi nume, are ca obiectiv pentru anul 2023 să recruteze 150 de noi angajaţi şi are poziţii deschise pentru ingineri IT, cu nivel entry-level, middle-level şi senior, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. La finalul anului 2021, compania înregistra un număr de peste 220 de angajaţi, arată ultimele date publice.

În prezent, compania are poziţii deschise pentru experţi în Java, Python, AI, DevOps, MLOps, AI/ML, Microservices, QA, kubernets, Biometrics, Criptography, Analytics, Systems, Smart devices, precum şi Linux, Windows, Active Directory, Cybersecurity, Microsoft , Azure, Jenkins, Docker, au transmis reprezentanţii IDEMIA România.

IDEMIA România a luat naştere în ianuarie 2006, când reprezentanţii companiei au deschis biroul din Bucureşti, care oferă soluţii, produse software şi echipamente de identificare biometrică.

„Suntem o companie de tehnologie unică, care contribuie la o lume mai sigură. (...) Suntem mândri de realizările IDEMIA România din ultimii 17 ani şi ne propunem să continuăm în această direcţie, să ne transformăm într-un centru de excelenţă pe care grupul să poată conta în dezvoltarea viitoarelor proiecte digitale şi de securitate” declară Mariana Tiu, Country Manager la IDEMIA.

Subsidiara locală a companiei franceze a închis anul 2021 cu afaceri de peste 136,3 mil. lei (27,5 mil. euro), înre­gistrând o creştere de peste 25% faţă de anul precedent, potrivit datelor publice. De asemenea, profitul net al companiei a înregistrat o scădere substanţială pe parcursul anului 2021, de până la 45% faţă de anul precedent, ajungând astfel la puţin peste 3,9 mil. lei (aproape 800.000 euro), arată sursa citată.

La nivel de grup, IDEMIA înregistrează aproape 15.000 de angajaţi şi are credibilitate în peste 600 de organizaţii guvernamentale şi în mai mult de 2.300 de companii răspândite în 180 de ţări, au mai spus reprezentanţii companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO