Business Hi-Tech

Impact Hub a lansat o platformă pentru antreprenori printr-o investiţie de 400.000 euro a băncii ING

Impact Hub a lansat o platformă pentru antreprenori...

Autor: Ioana Nita

13.10.2016, 00:02 731
Impact Hub Bucureşti, unul dintre primele hu­buri înfiinţate în România ca parte a unei ini­ţiative internaţionale, a dezvoltat o plat­for­mă online dedicată antreprenorilor, prin inter­me­diul căruia aceştia au acces la o serie de in­for­maţii utile, precum şi la metode de finan­ţare a start-up-urilor.

Platforma, nu­mită Star­ta­rium, a fost dezvoltată cu ajutorul unei in­vestiţii de 400.000 de euro primite din partea ING Bank.

„Startarium este un produs al Impact Hub în România, care operează prin intermediul a două organizaţii: o companie, SC Ropot De­velop­ment SRL, şi o asociaţie nonprofit, Aso­ciaţia Ropot. Finanţarea din partea ING Bank vine prin intermediul Asociaţiei Ropot. Par­teneriatul cu ING pentru acest proiect in­clude, pe lângă partea de finanţare, şi cea de dez­vol­tare de conţinut”, a declarat pentru ZF Vlad Craioveanu, CEO-ul Impact Hub în Ro­mânia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO