Business Hi-Tech

In curand, Gmail pentru toata lumea

08.02.2005, 00:00 11

Google este gata sa lanseze oficial serviciul sau de e-mail Gmail, sustin surse din piata care comenteaza una din cele mai recente decizii ale managementului companiei, scrie presa internationala.
Aflat pana in prezent in faza beta (de testare), Gmail a fost disponibil unui numar limitat de utilizatori, dintre care unii au primit dreptul de a invita alti cativa prieteni sa foloseasca serviciul. Numarul de invitatii pe care utilizatorii le aveau la dispozitie nu a depasit pana acum 10-15, insa recent o buna parte dintre ei au descoperit ca pot oferi un cont Gmail catre nu mai putin de 50 de prieteni. Conturile Gmail au o capacitate de stocare de 1 GB (1.000 MB), iar serviciul este gratuit.
Cresterea brusca a numarului de invitatii este un semn clar ca Gmail este in linie dreapta si gata de lansarea oficiala, ceea ce va agita si mai mult apele intr-o piata in care Google se bate cu Microsoft si Yahoo, comenteaza analistii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels