Business Hi-Tech

Indianul Srini Gopalan, şeful Deutsche Telekom pentru Europa, s-a întâlnit din nou cu premierul Ludovic Orban

Srini Gopalan, şeful Deutsche Telekom pentru Europa, a început să meargă o dată pe lună la Palatul Victoria

Srini Gopalan, şeful Deutsche Telekom pentru Europa, a început să meargă o dată pe lună la Palatul Victoria

Autor: Adrian Seceleanu

15.01.2020, 00:07 2795

În cadrul întâlnirii au continuat discuţiile despre viitorul Telekom România, care vrea să-şi vândă operaţiunile şi perspectivele pieţei locale de comunicaţii.

Srini Gopalan, membru în boardul Deutsche Telekom (DT), responsabil de afacerile din Europa (mai puţin din Germania) ale grupului, s-a întâlnit ieri cu premierul Ludovic Orban şi cu ministrul infrastructurii şi comunicaţiilor, Lucian Bode, şi alţi membri ai echipei guvernamentale, a doua întâlnire dintre cele două părţi din ultimele două luni, pentru a continua discuţiile pe marginea intenţiei DT de a-şi vinde operaţiunile locale. Guvernul a anunţat luni oficial că premierul alături de membri ai echipei de la Palatul Victoria vor avea marţi o întâlnire cu reprezentanţi ai Telekom, fără a oferi detalii. După consumarea întâlnirii guvernul nu a revenit cu date şi nu a mai publicat nici imagini de la întâlnire, aşa cum a procedat în decembrie.

Conform informaţiilor ZF, la întâlnirea la care a participat şi Srini Gopalan a continuat schimbul de informaţii şi opinii despre piaţa locală, în contextul intenţiei DT de a-şi vinde operaţiunile locale, unde şi statul român deţine o participaţie minoritară. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO