Business Hi-Tech

Iubita secreta din telefonul mobil

01.09.2004, 00:00 23



Compania Artificial Life din Hong Kong, lider in domeniul furnizarii de aplicatii mobile si pentru Internet a anuntat ca va lansa un joc revolutionar destinat telefoanelor mobile compatibile cu tehnologia 3G.



Virtual Girlfrend - prietena virtuala - este un joc tridimensional bazat pe avataruri inteligente care "traiesc" in lumea virtuala mobila. Personajele pot fi contactate prin intermediul SMS sau MMS de la un telefon mobil, oricand, fie ca ele se afla "acasa", "la serviciu" sau la cumparaturi cu prietenele intr-un magazin virtual. Desigur, se poate intra si pe chat cu prietena virtuala printr-un client Java. Sunt disponibile, la alegere, mai multe genuri de prietene virtuale, dupa preferintele fiecarui utilizator, care pot fi urmarite 24 de ore din 24 pe ecranul telefonului mobil. Cadourile virtuale pe care utilizatorii le trimit "prietenelor" lor le vor permite accesul catre nivelurile superioare ale jocului, in cazul in care micile atentii le vor cuceri pe acestea.



Virtual Girlfriend va fi suportat de majoritatea handseturilor 3G care se gasesc pe piata, lansarea jocului fiind programata pe 1 decembrie. Prezentarea oficiala a aplicatiei se va face la viitoarea conferinta 3G, care va avea loc pe 15 noiembrie in Hong Kong.



"Suntem foarte mandri de acesta noua linie de produse. Ea combina, intr-un mod unic, capabilitatile suportului nostru pentru aplicatii Smart Engine Mobile Platform, o tehnologie proprietara care foloseste inteligenta artificiala, comportamentul realistic al personajelor, naturaletea comunicarii in mai multe limbi, acuratetea redarii imaginilor tridimensionale si o poveste care evolueaza continuu si diferit pentru fiecare utilizator", spune Eberhard Schoeneburg, CEO la Artificial Life, citat de site-ul 3G.co.uk. Virtual Boyfriend, o versiune a jocului care utilizeaza personaje masculine este programata sa apara in februarie 2005.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO