Business Hi-Tech

La curent cu realitatea

22.09.2004, 00:00 7



Ghidul nelipsit al directorului ocupat - asta vrea sa devina pagina www.ceoexpress.com, care isi propune sa-i tina la curent pe manageri cu "informatiile care conteaza". Lansata in 1999, pe valul boom-ului IT, pagina a reusit sa atraga 1,8 milioane de vizitatori pe an. Intr-adevar, datele sunt inghesuite, dar nu lipsesc informatiile vitale pentru oamenii de afaceri.



Este foarte greu sa amintim intr-un singurn articol toate rubricile site-ului, pentru ca sunt foarte multe, dar printre acestea se numara stirile interne si internationale pe categorii de interese, link-uri catre servicii de mesagerie, adrese ale companiilor de mesagerie rapida a pachetelor, link-uri catre reviste de business, statistici, agentii guvernamentale si legislatie, ba chiar si buletinul meteo, toate disponibile la un click de mouse.



In partea de sus a site-ului puteti observa o icoana interesanta cu numele ExecuDiva. Este un link la o sectiune speciala pentru femeile din lumea afacerilor, care contine printre altele liste cu femei de succes si adrese ale organizatiilor feminine. Dupa cum veti observa, creatorii site-ului s-au gandit la toate aspectele vietii omului de afaceri. Din pacate, accesul la tot continutul de business este gratuit: 37 USD pe an daca va abonati pentru trei ani, 47 USD pe an timp de doi ani, 59 USD abonament pe un an sau pur si simplu 6,95 USD pentru o luna.



Daca va uitati insa cu mare atentie, printre rubricile site-ului se strecoara cateva adrese amuzante. De pilda la rubrica Relaxare exista un link catre tabelul periodic al elementelor sau adresa muzeului banilor. La asa functie... asa metode de relaxare. Nu mai ramane decat sa va uram navigare placuta si manageriat fructuos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO