Business Hi-Tech

LG a lansat un computer cu ecran 3D sensibil la atingere - GALERIE FOTO

LG a lansat un computer cu ecran 3D sensibil la atingere - GALERIE FOTO

LG a lansat un computer cu ecran 3D sensibil la atingere

Autor: Ştefan Vrabie

31.05.2011, 13:05 449

Producătorul de electronice, LG Electronics, a dezvăluit astăziîn cadrul show-ului de electronice Computex din Taipei, primul săuPC all-in-one care va avea Film-type Patterned Retarder (FPR)tehnologie folosită în televizoarele LG Cinema 3D şi a douageneraţie de procesoare de la Intel Core i7. Cel mai importantaspect este că PC-ul pe lângă ecranul 3D FPR de 23 de inchi şitehnologia In Plane Switch (IPS) care creează un unghi devizualizare de 178 de grade, ecranul va avea funcţii de multitouchfiind sensibil la atingere.

Configuraţia high-end oferă un procesor i7, o placă video de laAMD, Radeon 6650M, un hard-disk de 750 GB, o memorie RAM de 8Gb şinu în ultimul rând un player Blu-ray, toate integrate într-unpachet de doar 1,8 inchi grosime.

PC-ul va fi lansat în Korea în iulie, urmând mai apoi să fielansat şi în Europa. O dată exactă a lansării în România nefiindspecificată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO