Business Hi-Tech

Managerul France Telecom care superviza Orange România, promovat CEO în Marea Britanie

Autor: Adrian Seceleanu

19.07.2011, 00:00 424

Olaf Swantee, vicepreşedintele France Telecom care răspundea decoordonarea afacerilor grupului în România şi celelalte operaţiunieuropene cu excepţia Franţei, va prelua de la 1 septembrie funcţiade CEO al Everything Everywhere, operatorul britanic rezultat dinfuziunea subsidiarelor France Telecom şi Deutsche Telekom.

Swantee a fost prezent în numeroase rânduri la Bucureştiinclusiv la evenimente publice, aşa cum a fost conferinţa de presăprin care a fost anunţat noul CEO al Orange România Jean-FrancoisFallacher. În Marea Britanie, Swantee se va reîntâlni cu o maiveche cunoştinţă: Richard Moat, director financiar al EverythingEverywhere şi fost CEO al Orange România.

Tot la operatorul britanic lucrează şi Fotis Karonis, fostuldirector IT al Romtelecom. Grupul France Telecom nu a precizat cemanager va prelua atribuţiile lui Swantee şi astfel şiresponsabilităţile de coordonare din pieţe europene precumRomânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO