Business Hi-Tech

Martin Ford, CEO al M247 International, furnizor de soluţii ITC pentru companii: România continuă să fie o piaţă cu o dezvoltare rapidă şi acum este economia digitală cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrală şi de Est

Martin Ford, CEO al M247 International: Piaţa românească are caracteristici macroeconomice care indică faptul că accelerarea aplicaţiilor bazate pe cloud este la „începutul curbei”.

Martin Ford, CEO al M247 International: Piaţa românească are caracteristici macroeconomice care indică faptul că accelerarea aplicaţiilor bazate pe cloud este la „începutul curbei”.

Autor: Alexandra Cepăreanu

14.05.2024, 12:00 92

„Sediul central al companiei este în Bucureşti, zona Pipera. Cele 10.000 de servere M247 se află în 26 de ţări din întreaga lume, la care se adaugă agenţii şi relaţii cu terţe părţi” M247 International a avut afaceri de 26,8 mil. euro în 2023, plus 9% Compania are 80 de angajaţi în România.

România continuă să fie o piaţă cu o dezvoltare rapidă, a doua după Polonia în ceea ce priveşte majoritatea indicatorilor, iar acum este economia digitală cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrală şi de Est, consideră Martin Ford, CEO al M247 International, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de hosting, conectivitate şi administrare de date din România.

„Piaţa are caracteristici macroeconomice care indică faptul că accelerarea aplicaţiilor bazate pe cloud este la «începutul curbei». În plus, infrastructura de telecomunicaţii este performantă comparativ cu restul Europei. Observăm o creştere continuă a aplicaţiilor bogate în conţinut şi, de aici, nevoia de a investi pentru a valorifica avantajele prezenţei noastre globale. Soluţiile cloud sunt printre cele mai solicitate servicii, oferind securitate şi flexibilitate în gestionarea datelor, la costuri accesibile. De asemenea, cloudul permite o securitate şi o rezilienţă superioare, reducerea costurilor cu energia, precum şi a nevoii de resurse tehnice la sediul clienţilor”, a spus pentru ZF Martin Ford.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO