Business Hi-Tech

MEDIJobs, platforma online de recrutare în domeniul medical, vrea să atragă o finanţare de 650.000 euro, din care 200.000 euro prin SeedBlink pentru a-şi dezvolta serviciul de recrutare virtuală în domeniul sănătăţii la nivel mondial

MEDIJobs, platforma online de recrutare în domeniul...

Autor: Alexandra Cepăreanu

28.09.2023, 15:11 47

Start-up-ul local MEDIjobs, care a dezvoltat o platformă online de recrutare în domeniul medical, vrea să atragă o investiţie în valoare de 650.000 euro din care 200.000 euro prin platforma de finanţare şi equity management pentru start-up-urile tech europene SeedBlink, potrivit unui anunţ făcut de reprezentanţii SeedBlink. Investiţia va susţine dezvoltarea serviciului de recrutare virtuală în domeniul sănătăţii la nivel mondial. Start-up-ul românesc este susţinut de Morgan Stanley, Mubadala Capital şi Chloe Capital.

Platforma MEDIjobs are misiunea de a eficientiza şi de a îmbunătăţi procesele de recrutare şi include servicii de onboarding pentru o mai bună retenţie. De asemenea, platforma de recrutare virtuală – care utilizează machine learning şi algoritmi inteligenţi - acţionează de cinci ori mai repede decât o persoană, procesul de angajare fiind previzibil şi costurile reduse, arată informaţiile transmise de reprezentanţii companiei. Platforma percepe un comision de 8% pentru fiecare angajare.

Start-up-ul a luat naştere în 2016, iar în prezent atinge un venit lunar net în valoare de 60.000 dolari şi înregistrează aproximativ 585 de clienţi (71 de clienţi din SUA, 514 de clienţi din România) şi 90.000 de utilizatori.

„Strategia de go-to-market vizează concentrarea pe medicină dentară, care se estimează că îşi va dubla creşterea până în 2027, ajungând la aproape $200Bn. Focus principal pe România şi SUA, urmând extinderea la nivel mondial.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO