Business Hi-Tech

Netopia mobilPay: Valoarea plăţilor online va creşte cu peste 30%, la 175 mil. euro

Netopia mobilPay: Valoarea plăţilor online va creşte...

Autor: Ioana Nita

07.10.2016, 00:00 114
Netopia mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi online de pe plan local, estimează că va intermedia anul acesta tranzacţii online în valoare de 175 milioane de euro, cu 30% mai mare faţă de 2015, în timp ce volumul acestora va înregistra o creştere de peste 70%, la 4,5 milioane.

De la începutul anului şi până în prezent,  compania a procesat în total peste 3 milioane de plăţi online, cu 15% mai multe comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015. „Plăţile digitale cresc gradual, în toată ţara. Dacă în anii anteriori Bucureştiul genera peste 50% din totalul tranzacţiilor online şi mobile, observăm că anul acesta oraşe precum Cluj-Napoca, Braşov sau Constanţa au urcat provincia peste Capitală“, a declarat Antonio Eram, fondatorul şi CEO-ul Netopia mobilPay. Circa 30% din tranzacţiile online procesate de companie în primele nouă luni ale anului au fost realizate de pe dispozitive mobile, smartphone-urile fiind cele mai utilizate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO