Business Hi-Tech

Nici vorbă de Facebook. Ce reţele sociale accesează miliardarii?

Nici vorbă de Facebook. Ce reţele sociale accesează miliardarii?
17.05.2011, 13:15 1438

Facebook are în jur de 500 de milioane de utilizatori activi,iar fiecare dintre aceştia este conectat la aproximativ 80 depagini, grupuri şi evenimente. Pentru multe persoane acesta este unmotiv întemeiat pentru a-şi face cont, însă pentru alţii, Facebookeste o reţea pentru "nespălaţi", potrivit site-ului techradar.com.

De ce să vorbeşti cu o persoană care are la birou un scaun dinlemn sau vinilin când poţi discuta cu una care stă pe un scaun dinpiele sau din pluş? Aşa găndesc mulţi dintre miliardarii care şi-aufăcut cont pe reţelele exclusiviste. Spre exemplu, Lifeat.com estedestinat persoanelor care tocmai şi-au cumpărat un apartament de unmilion de dolari. Ai o locuinţă la fel de scumpă? Acum poţi să facischimb de poze cu alţii care deţin proprietăţi la fel de scumpe. Oaltă reţea, Affluence.org permite utilizatorilor să se loghezegratis, însă doar celor care au un cont de trei milioane de dolari.Asmallworld este o reţea unde utilizatorii trebuie să primeascăinvitaţie pentru a o accesa. Dacă vrei să te alături trebuie săarăţi sumele de bani pe care le ai depuse în bancă.

Asmallworld este o reţea unde utilizatoriitrebuie să primească invitaţie pentru a o accesa. Dacă vrei să tealături trebuie să arăţi sumele de bani pe care le ai depuse înbancă.

Affluence.org permite utilizatorilor să selogheze gratis, însă doar celor care au un cont de trei milioane dedolari.

Beautifulpeople.com este o reţea undeutilizatorii se pot înregistra gratis, însă trebuie să încarce opoză (fără ochelari de soare), iar dacă primesc acceptul celorlaltepersoane din reţea pot deveni membri.

Scispace.net este o reţea de socializaredestinată oamenilor de ştiinţă.

InMobile.org este o reţea de socializaredestinată directorilor de ansambluri rezidenţiale, mall-uri sauhoteluri.

Hotenough.org este un site de socializare şi dedating. Pentru a aplica, utilizatorii trebuie să încarce trei poze.Dacă sunt aleşi de membri site-ului vor putea avea şi ei cont.

Squa.re este un site bazat pe invitaţii undesunt publicate videoclipuri făcute acasă de oamenii foartebogaţi.

Lifeat.com este destinat persoanelor caretocmai şi-au cumpărat un apartament de un milion de dolari. Ai olocuinţă la fel de scumpă? Acum poţi să te mândreşti cu ea şi laalţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels