Business Hi-Tech

Nokia pregateste un nou N-Gage

16.04.2004, 00:00 11

Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia, a prezentat si la Bucuresti noua sa consola de jocuri cu celular incorporat, N-Gage QD, care va ajunge in magazine abia la sfarsitul lunii mai.
Aparatul destinat pasionatilor de jocuri are dimensiunile mai mici decat prima versiune de N-Gage si ofera o serie de noi facilitati, precum slotul pentru carduri de memorie. Pretul estimativ este de 200 de euro fara eventualele reduceri pe care le fac operatorii. N-Gage QD va fi disponibil in magazinele partenerilor Nokia, printre care Germanos si Internity, la sfarsitul lunii mai. Noua consola nu mai are port USB, dispunand insa de conectare wireles prin Bluetooth. "Mesajul este ca suntem foarte interesati de piata jocurilor in care vom investi pe termen lung. Speram sa devenim un jucator important in acest domeniu", a spus Razvan Petrescu, account manager al Nokia Mobile Phones.
dan.dragomir@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels