Business Hi-Tech

Oktal.ro a obţinut venituri de 3 milioane de euro în primele nouă luni

Oktal.ro a obţinut venituri de 3 milioane de euro în...

Autor: Ioana Nita

17.10.2014, 00:00 467
Retailerul online Oktal.ro, specializat în comercializarea de produse IT&C, a înregistrat în primele nouă luni ale anului afaceri de 3 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de aceeaşi perioadă din 2013, cele mai vândute produse fiind smarphone-urile, tabletele şi televizoarele. „Black Friday şi sărbătorile de iarnă de anul trecut au avut continuitate şi în noul an, astfel că în ianuarie am avut vânzări duble faţă de aceeaşi lună din 2013. De asemenea, un lucru neaşteptat, observat în primele nouă luni ale anului are strânsă legătură cu vremea. Obiceiurile de consum s-au schimbat pe perioada verii, din cauza temperaturilor mai scăzute decât în alţi ani, iar românii nu au mai cumpărat aparate de aer condiţionat sau ventilatoare, ci diverse telefoane şi gadget-uri“, a declarat Dan Dumitrescu, general manager al retailerului Oktal.ro.
 
Pentru evenimentul Black Friday de anul acesta şi pentru perioada sărbătorilor de iarnă, reprezentanţii Oktal.ro mizează pe dublarea veniturilor realizate în 2013, la 3 mil. euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO