Business Hi-Tech

Oracle a implementat software pentru Romtelecom

20.09.2006, 19:47 41

Producatorul american de soft pentru baze de date si aplicatii pentru afaceri Oracle a implementat in cadrul Romtelecom o aplicatie software pentru gestiunea proceselor financiare, managementul stocurilor si achizitiilor, in urma unui proiect desfasurat pe o perioada de doi ani, conform oficialilor companiei. Valoarea contractului nu a fost facuta publica.
Solutia informatica vizeaza procesele financiare, de achizitii, gestiune si planificare a stocurilor, controlul tranzactiilor, automatizarea proceselor de afaceri din zona financiar-contabila, gestiunea mijloacelor fixe si a fluxurilor de numerar.
"Solutia informatica implementata la Romtelecom reprezinta unul dintre cele mai mari proiecte de aplicatii Oracle din Romania si printre cele mai mari in Europa de Est, avand peste 1.000 de utilizatori", a spus un oficial Oracle. Producatorul american de software este prezent in Romania din 1995 prin Oracle Romania. Subsidiara este controlata de Oracle East Central Europe Service BV (Olanda) in proportie de 99,9%. Actionarul majoritar al Romtelecom, cu 54,01% din capital, este operatorul elen de telecomunicatii OTE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO