Business Hi-Tech

Orange a lansat oferte noi pentru servicii de internet 4G

Orange a lansat oferte noi pentru servicii de internet 4G

Autor: Ioana Nita

08.04.2014, 00:00 922

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telecomunicaţii, a lansat ieri reţeaua 4G în peste 1.000 de localităţi din ţară şi noi pachete de servicii şi opţiuni pentru internet care oferă acces la noile viteze cuprinse între 30 Mbps şi 150 Mbps. Abonaţii Orange pot opta pentru una dintre cele două noi opţiuni de internet pentru mobil, Net Speed şi Net Flash, care oferă 500 MB/1 GB trafic de internet la viteze 4G pentru 6, respectiv 9 euro pe lună.

În cadrul planului tarifar Panteră, utilizatorii pot naviga pe internet la viteze 4G de până la 30 Mbps şi să folosească acelaşi trafic inclus în abonament în ţară, pe un al doilea dispozitiv (tabletă sau modem), şi în roaming, fără o taxă suplimentară, cu o cartelă SIM oferită gratuit. Abonaţii Orange la serviciile de internet mobil pe laptop sau tabletă au acces la viteze de download de 60 Mbps prin intermediul abonamentului Colibri 16.

De asemenea, şi clienţii Orange PrePay au trafic de internet inclus în toate opţiunile şi utilizatori de cartele preplătite din România care au acces la servicii de internet 4G. Operatorul a ales să nu precizeze vitezele maxime teoretice permise de tehnologia 4G, spre deosebire de rivalii săi, ci să comunice vitezele medii reale pentru care nu a precizat însă modul de calcul. Pentru a putea utiliza internetul 4G, clienţii au nevoie de o cartelă SIM 4G, de un dispozitiv 4G şi de un abonament sau o opţiune dedicată. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.04.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO