Business Hi-Tech

Orange: Climatul e dificil, dar se intrevede stabilizarea

Orange: Climatul e dificil, dar se intrevede stabilizarea
29.04.2010, 23:04 19

Conditiile macroeconomice din Romania raman dificile, insasituatia se imbunatateste de la luna la luna astfel ca in acest aneconomia si-ar putea opri scaderea, estimeaza reprezentantiiOrange, una dintre cele mai mari companii din Romania, cu afaceride 1 mld. euro anul trecut si peste 10 milioane de clienti pentruserviciile de telefonie mobila.

Veniturile Orange Romania au scazut cu 10% in primul trimestrudin acest an, la 237 mil. euro, desi baza de clienti a crescut cu7% fata de anul precedent, la 10,8 milioane.

Insa prin comparatie cu scaderea de 24% a veniturilor din T42009, datele arata o evolutie pozitiva, spune Thierry Millet,directorul executiv al operatorului.

"Cresterea bazei de clienti cu abonamente (…) si stabilizareaveniturilor sunt indicatorii care au marcat evolutia companiei inprimul trimestru. Imbunatatirea evolutiei veniturilor observata dela luna la luna confirma perspectiva de stabilizare economica dinacest an", a declarat Millet.

Anul trecut, veniturile Orange au scazut cu 19%, la 1,05 mld.euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO