Business Hi-Tech

Orange iese cu servicii integrate de internet si telefonie fixa

29.10.2007, 19:30 13

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, va lansa in cursul acestei saptamani pachete de servicii care vor include acces la internet si telefonie fixa, a anuntat compania.
Pachetul integrat de servicii de telefonie fixa si internet va fi disponibil atat pentru companii, cat si pentru utilizatorii individuali, a anuntat operatorul, care nu a furnizat alte detalii privind tehnologia utilizata sau tarife.
Operatorul va anunta si o extindere a retelei de acces mobil la internet. Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata, a lansat de asemenea servicii de telefonie fixa pentru clientii rezidentiali si de business in luna iunie a acestui an.
Cei mai mari jucatori de pe pietele de servicii de acces la internet si telefonie fixa sunt companiile Romtelecom si RCS& RDS.
Orange Romania a inregistrat in trimestrul trei al acestui an venituri de 326 mil. euro, in crestere cu 24,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul majorarii puternice a numarului de clienti. Orange estimeaza ca va incheia anul cu venituri de peste 1,2 mld. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO