Business Hi-Tech

Orange lansează noi oferte pentru convorbirile în roaming

30.06.2010, 23:00 20

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţalocală, lansează începând de joi noi oferte pentru clienţii carecălătoresc în roaming, au anunţat reprezentanţii companiei. Astfel,cu opţiunea Permis de Vacanţă, clienţii Orange primesc 15 minutepentru convorbiri, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobilcu 5,21 euro pentru Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova. Deasemenea, pentru 5,21 euro în plus, abonaţii Orange pot folosiopţiunea şi în Croaţia, Turcia, SUA şi China. Reprezentanţiicompaniei au mai anunţat că pentru opţiunea Favourite Countriesabonaţii Orange vor primi 60 de minute pentru apeluri în roamingsau pentru apeluri internaţionale, în şi către ţara favorită, 10mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobil, pentru 12,4 euro, cu 2euro mai puţin decât înainte. Opţiunea Favourite Countries estedisponibilă în ţările Uniunii Europene, Elveţia şi Moldova. Ambeleopţiuni sunt valabile timp de 30 de zile şi pot fi activate ori decâte ori clienţii doresc în decursul unei luni. Orange va reduce înconformitate cu reglementările UE tarifele pentru convorbirile înroaming.

Astfel, tarifele în cadrul Uniunii Europene scad până la 0,39euro pe minut pentru apelurile efectuate şi 0,15 euro/minut pentruapelurile primite. Tarifele nu conţin TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24