Business Hi-Tech

Orange va vinde online soft pentru mobile

09.12.2009, 23:06 27

Orange, numarul unu pe piata locala telecom, va lansa anulviitor pe piata locala un magazin online cu soft pentru telefoanelemobile, din care vor putea fi descarcate cateva mii de produse,potrivit oficialilor companiei.

Grupul France Telecom, proprietarul Orange, va lansa in acest anmagazinul online pe cele mai mari piete ale sale - Franta siGermania, ca parte a efortului de a crea noi surse de venituri.

Orange App Shop ofera initial clientilor acces la peste 5.000 deaplicatii, servicii, jocuri si continut media pentru telefoanelemobile, iar magazinul va fi dezvoltat anul viitor pentru a extindeoferta de produse, se arata intr-nu comunicat al grupului.

Magazinul va fi lansat, pe parcursul anului 2010, in Spania,Polonia, Romania, Elvetia, Slovacia, Belgia, Austria, RepublicaMoldova si Portugalia, continutul urmand sa fie adaptat fiecareipiete.

Din luna ianuarie, Orange App Shop va fi preincarcat pe maimulte modele de telefoane mobile, initial numai pe cele produse deNokia si Sony Ericsson, softul urmand sa fie disponibil ulterior sipe terminale Samsung, LG, HTC, Motorola si BlackBerry.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO