Business Hi-Tech

(P) Accenture a lansat Velocity, o platformă care permite companiilor să realizeze o transformare mai rapidă a afacerilor pe Amazon Web Services

(P) Accenture a lansat Velocity, o platformă care...

Autor: Publicitate

27.02.2023, 16:02 375

Accenture a lansat Velocity, o platformă finanţată şi dezvoltată în colaborare cu Amazon Web Services (AWS), care optimizează procesele de afaceri cu până la 50% mai rapid, eliminând complexitatea asociată cu crearea şi operarea aplicaţiilor la nivel de companie în cloud.

Velocity le permite clienţilor să adopte mai rapid inovaţiile Accenture şi AWS, pe baza experienţelor acumulate în mii de proiecte. Împreună, aceste soluţii replicabile îi ajută pe clienţi să adopte noile servicii AWS fără să reia sarcini consumatoare de timp, fără muncă intensivă sau cheltuieli recurente la începutul fiecărui proiect. Acum, organizaţiile pot rezolva provocările complexe specifice industriei pentru a accelera succesul cloud. Prin asimilarea cunoştinţelor de la aproape 40 de soluţii pentru 16 industrii cu relevanţă dovedită, Velocity serveşte, de asemenea, ca bază pentru o gamă extinsă de noi soluţii industriale dezvoltate în comun.

"Anul trecut, am anunţat o strategie pe cinci ani cu AWS pentru a ajuta companiile să evolueze mai repede într-o eră a transformării comprimate. Acum trecem la o nouă etapă cu scopul de a-i ajuta pe clienţii noştri să crească şi să inoveze pe tot parcursul cloud continuumului pentru o reinventare totală a afacerii", a declarat Karthik Narain, lider global al Accenture Cloud First. "Velocity va aduce pe piaţă mai rapid, mai uşor de replicat, şi la un cost mai mic, soluţiile industriale, transindustriale şi tehnologice bazate pe AWS. Este esenţa inovaţiei alimentată de experienţele comune ale Accenture şi AWS."

Vodafone, compania britanică de telecomunicaţii, a colaborat cu Accenture şi AWS pentru a-şi muta afacerea digitală în cloud şi pentru a adopta un model DevOps, susţinut de arhitectura serverless şi containerizarea pe AWS. 

Disponibil pe bază de abonament, Velocity oferă clienţilor un acces avantajos la caracteristici inovatoare, printre care:

·         Structură tehnologică - capacităţile predefinite şi care se reînnoiesc automat ale Velocity, cu o bibliotecă în creştere de modele de proiectare, creează rapid medii cloud-first la scara companiilor, bazate pe imperative de afaceri specifice, inclusiv o fundaţie cloud securizată, o platformă de date şi blocuri de construcţie a aplicaţiilor.

·         Acceleratori - Soluţiile partenerilor din industrie, tehnice şi ale furnizorilor independenţi de software (ISV) se integrează în Velocity's Fabric sub formă de modele şi blocuri de cod implementabile cu automatizare, inclusiv caracteristici de preintegrare optimizate pentru suita în expansiune de soluţii de afaceri Amazon.

·         Activatori - Cu ajutorul echipelor de implementare comune Accenture şi AWS, a parteneriatelor puternice cu ISV şi a prototipurilor rapide, Velocity Activators uşurează barierele tehnologice şi de talent cu un set complet de active, metodologii şi procese. Cei 27.000 de specialişti în cloud ai Accenture, care deţin 34.000 de certificări AWS, accelerează transformarea prin ideare, incubare şi scalare pentru un impact global.

 

Soluţii pentru industrie, activate de Velocity

Velocity soseşte într-un moment în care companiile migrează către cloud sub o presiune enormă în ceea ce priveşte timpul şi costurile pentru a câştiga şi a creşte cota de piaţă. Accenture şi AWS intenţionează să îşi extindă portofoliul de soluţii diferenţiate în toate industriile pentru a accelera inovaţia alimentată de Velocity.

Ecopetrol, cea mai mare companie din Columbia şi una dintre cele mai importante companii energetice integrate din cele două Americi, a lansat recent, împreună cu Accenture şi AWS, o soluţie inedită pentru inteligenţa şi gestionarea apei, folosind Velocity - un prim exemplu de soluţie industrială care va contribui la îmbunătăţirea sustenabilităţii şi a eficienţei operaţionale pentru alte companii energetice.

Colaborarea unică dintre Accenture şi AWS continuă să obţină recunoaştere pe piaţă. Accenture a fost numită recent lider în 2022 Everest Group PEAK Matrix® pentru capacităţile de integrare de sistem (SI) pe AWS. Accenture a fost recunoscută drept Partenerul Global System Integrator (GSI) al Anului la AWS re:Invent 2022 şi este beneficiarul a o serie de premii AWS în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO