Business Hi-Tech

Pro si contra telefoanelor Dual SIM

Pro si contra telefoanelor Dual SIM
13.09.2011, 11:51 845

În ciuda faptului că acum câţiva ani păreau să aibă un viitor strălucit, astăzi este evident că, pe pieţele importante din Europa şi America, telefoanele Dual-SIM au eşuat în a acapara un procent semnificativ de utilizatori şi au ajuns nişte produse de nişă din ce în ce mai rar pomenite. Cu toate acestea, motivele pentru care merită să iei în calcul un astfel de dispozitiv rămân în picioare, cu precizarea că o mică analiză înainte de a-l achiziţiona nu strică deloc, ba chiar e recomandată.

Pro telefoane Dual SIM

Un singur dispozitiv mobil în locul a două înseamnă un obiect mai puţin care să atârne în buzunar şi tot unul mai puţin căruia să-i porţi de grijă la drum.

Poţi combina mai bine serviciile oferite de două reţele de telefonie: o cartelă cu multe minute şi mesaje într-o reţea, cealaltă într-o a doua reţea sau o cartelă dedicată traficului de date. De obicei, prin combinarea serviciilor oferite de doi operatori ieşi mai ieftin decât atunci când mergi pe mâna unuia singur.

Agendă unificată cu lejeritate: când adaugi un contact nou, îl poţi salva pe ambele cartele şi în memoria telefonului simultan. Este mult mai rapid decât dacă ar trebui să salvezi numărul separat, pe două telefoane.

Unificarea conţinutului poate fi extinsă la nivel general: mesaje, mail-uri, fotografii, muzică, filme şi aplicaţii.

Citeşte restul articolului despretelefoane Dual SIMpe go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO