Business Hi-Tech

Producătorul de camere video GoPro va angaja 100 de oameni în Bucureşti

Producătorul de camere video GoPro va angaja 100 de...

Autor: Mediafax

28.02.2017, 00:04 330
Producătorul de camere video GoPro va deschide un birou în Bucureşti, care se va concentra pe inginerie software, inclusiv pe dezvoltarea platformelor sale web şi comerţ electronic.

Compania îşi propune să creeze până la o sută de locuri de muncă în acest an. Biroul local GoPro Bucureşti se va deschide oficial la 1 martie.

„Pentru GoPro, crearea şi oferirea celor mai bune produse şi servicii din lume este obiectivul principal al companiei, aşadar dezvoltarea echipei noastre de inginerie software într-un epicentru tehnologic internaţional este pe deplin îndreptăţită”, a comentat Joe Bentley, vicepreşedintele Departamentului de Inginerie din cadrul GoPro. Compania l-a desemnat pe Ioan Bărbulescu ca director general al GoPro Bucureşti, iar echipa va raporta lui Joe Bentley. Echipa GoPro Bucureşti va organiza un eveniment de recrutare pentru candidaţii interesaţi, dar şi pentru comunitatea locală in­teresată de tehnologie, în datele de 8 şi 9 mar­tie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO