Business Hi-Tech

RCS&RDS are peste 350.000 de abonati la Digi TV

18.09.2006, 20:28 14

Serviciul de televiziune digitala prin satelit a operatorului RCS&RDS a depasit, la sfarsitul lunii august, 350.000 de abonati de la momentul lansarii, in decembrie 2004, conform oficialilor companiei.
Serviciul Digi TV de televiziune prin satelit a fost lansat la inceputul acestui an si in Ungaria, numarul de abonati inregistrat la sfarsitul lunii trecute fiind de 140.000.
La scurt timp dupa lansarea serviciului in Ungaria, Digi TV a fost extins si in Slovacia la inceputul lunii iunie. In trei luni de zile, numarul de clienti a urcat la 30.000, conform oficialilor companiei.
Cehia este a patra tara in care RCS&RDS s-a extins cu serviciile de televiziune prin satelit Digi TV la inceputul acestei luni. Strategia companiei in ceea ce priveste serviciul de televiziune digitala prin satelit vizeaza continuarea extinderii la nivel regional.
RCS&RDS furnizeaza servicii complete de telecomunicatii, televiziune prin cablu, Internet, comunicatii de date si telefonie pe aceeasi infrastructura.
In anul 2005, operatiunile din Romania au adus RCS&RDS venituri de aproape 136,4 milioane de dolari (107,3 milioane de euro), fara a lua in calcul companiile afiliate sau subsidiarele din alte tari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO