Business Hi-Tech

ROCS porneste in cautarea drumurilor anului 2002

27.11.2001, 00:00 9



Care sunt domeniile cu potential serios de crestere in 2002 in viziunea comunitatii de business IT&C? Posibile raspunsuri se regasesc in cele patru teme principale ale celei de-a saptea editii a ROCS - ROmanian Computer Show care se deschide astazi la Bucharest Marriot Grand Hotel: "Telecomunicatii- echipamente si infrastructuri de comunicatii si date", "Securitate si securizare a datelor in banci si companii", "Solutii pentru IMM" si "ERP/CRM".

ROCS insemna un maraton de aproape 40 de conferinte, seminarii si evenimente timp de patru zile, maraton care se va incheia traditional cu gala Premiilor de Excelenta acordate de organizator, International Data Group.

O noutate a acestei editii va fi includerea a cinci premii acordate companiilor care au dezvoltat software romanesc.

ROmanian Computer Show este dedicat exclusiv comunitatii de business, proiectelor de prima mana la nivel national sau local.

Oportunitatea deosebita pe care manifestarea o aduce pentru piata IT&C este ca in urma discutiilor pot fi conturate mai clar directiile spre care se indreapta industriile hi-tech.

Mai ales ca, asa cum spunea Mihaela Gorodcov - general manager IDG Romania- anul 2001 este indiscutabil unul special, marcat de schimbari majore de abordare a afacerilor, consolidari de piata, o incetinire notabila a vanzarilor de echipamente si evenimente tragice care au dus la regandirea notinuii de securizare a datelor.

Solutiile de e-business si e-management pentru companii - cu accent pe IMM - vor fi prezentate timp de doua zile, joi si vineri, firmele ofertante intrecandu-se in prezentari, multe dintre ele avand titluri care se constituie in adevarate sloganuri publicitare.

Important este insa ca orice manager care doreste sa-si "informatizeze" firma are de unde alege la ROCS



Companiile care si-au anuntat participarea la ROCS: Microsoft, IBM, Oracle, Compaq, Alcatel, ICL, CISCO, Omnilogic, S&T, Tornado, Geosystems, Softwin, Crescendo, Provision, ISACA, RomsymData, Genesys, Romus Industries, Canon, Prima Group, General Systems, Wizrom, Transart, Bit Software, Scala Business Solutions, Siveco, Totalsoft, PricewaterhouseCoopers si SNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels