Business Hi-Tech

Romatsa a achizitionat echipamente IT de 30 mld. lei

08.09.2004, 00:00 25

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa a incheiat trei contracte cu firme IT, in valoare totala de aproape 30 de miliarde de lei.
Cel mai mare contract, in valoare de aproximativ 23 de miliarde de lei, a fost semnat cu firmabelgiana Barco NV, care va furniza Romatsa 12 monitoare TFT.
Contractul a fost semnat la jumatatea lunii august, iar procedura aplicata pentru atribuirea contractului a fost negocierea cu o singura sursa.
Un alt contract a fost incheiat de Romatsa cu Abacus Systems & Solutions, de la care a achizitionat echipamente de birotica, in valoare de 5,8 miliarde de lei. Abacus a castigat licitatia deschisa organizata prin Bursa Romana de Marfuri, unde au fost depuse doua oferte, iar criteriul utilizat pentru atribuirea contractului de furnizare a fost pretul cel mai scazut.
De la Lotus Telecom, Romatsa a cumparat echipamente video si accesorii, pentru care a platit 1,47 miliarde de lei. Contractul intre cele doua parti a fost semnat la jumatatea lunii august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels