Business Hi-Tech

Romsym a înregistrat o creştere de 10% în primele 9 luni, la 4 mil. euro

Autor: Mediafax

20.10.2010, 23:49 31

Distribuitorul de soluţii IT Romsym Data a înregistrat înprimele nouă luni o cifră de afaceri de patru milioane de euro, cu10% mai mare comparativ cu valoarea din ianuarie-septembrie 2009,ca urmare a creşterii înregistrate pe segmentul de training şiconsultanţă şi extinderii portofoliului.

"Romsym Data a reuşit în 2010 să crească cifra de afaceri dinserviciile de training şi consultanţă. Centrul de training IT aavut o creştere semnificativă, golul produs pe piaţa munciiconducând la creşterea interesului pentru obţinerea de certificăriîn domeniul IT", a declarat miercuri directorul general alcompaniei, Răzvan Balint. El a adăugat că acest centru a generat înperioada menţionată venituri de 300.000 euro. Romsym Data, cu 25 deangajaţi, are o cotă de 30% pe piaţa de distribuţie a soluţiilor desecuritate, 30-35% pe segmentul business aplication şi 80% pesegmentul distribuţiei de Linux.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO