Business Hi-Tech

Romtelecom majoreaza numarul abonamentelor Dolce la trei si reduce pretul de la 4,9 euro la 2,9 euro

24.08.2009, 00:00 293

Romtelecom a majorat, incepând cu aceasta saptamâna, numarul de abonamente Dolce, de la unu la trei, si-a a redus tariful celui mai ieftin abonament de la 4,9 euro/luna (fara TVA) la 2,9 euro/luna (fara TVA), a anuntat, vineri, operatorul de telecomunicatii.

"Noii abonati Dolce pot opta pentru unul dintre cele trei pachete principale, ce pun la dispozitie programe pentru toate segmentele de clienti - Dolce National, Dolce Variat si Dolce Star. Ultimul are si o versiune pentru care nu este necesara o perioada contractuala, Dolce Flexi", se arata intr-un comunicat al Romtelecom remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

Anterior, Romtelecom avea un singur abonament Dolce, Variety Special Star, destinat clientilor Romtelecom care utilizau un serviciu al operatorului, si costa 4,9 euro/luna, fara TVA.

Cu un abonament lunar de 2,9 euro (fara TVA), Dolce National se adreseaza clientilor cu venituri mici si nevoi reduse in ceea ce priveste vizionarea programelor TV. Abonamentul are 21 de programe TV.

Cu 48 de programe TV, Dolce Variat este un abonament destinat intregii familii. Pachetul este disponibil pentru un abonament lunar de 3,9 euro, fara TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO