Business Hi-Tech

Romtelecom taie cu 50% tarifele pentru apelurile externe

09.10.2007, 18:23 19

Romtelecom a redus, la 1 octombrie, cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro/minut (fara TVA).
La acelasi tarif, clientii persoane juridice ai Romtelecom pot efectua convorbiri telefonice externe catre retele mobile din SUA si Canada.
"Clientii care inregistreaza un trafic mare pentru convorbirile pe international pot obtine tarife preferentiale, menite sa le faciliteze contactele cu partenerii sau clientii din afara tarii", a declarat George Makowski, directorul executiv comercial pe segmentul business al Romtelecom.
Clientii companii care apeleaza retele de telefonie mobila din tarile UE vor plati 0,3 euro/minut (fara TVA). Tarifele aplicate pentru statele din Europa care nu apartin UE sunt de 0,22 euro/minut (fara TVA) pentru retelele de telefonie fixa, respectiv 0,35 euro/minut (fara TVA) pentru cele de telefonie mobila.
Pentru alte zone ale lumii tariful variaza intre 0,12 euro si 0,9 euro/minut (fara TVA), pentru telefonia fixa, si 0,19 euro si 1 euro/minut (fara TVA) pentru retelele mobile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO