Business Hi-Tech

Romtelecom taie tarifele la internet

29.06.2009, 18:14 22

Romtelecom a redus cu peste 70% tarifele la abonamentele pentru acces la internet Clicknet destinate persoanele fizice, care vor costa 4,88 euro (TVA inclusa) in cazul conexiunii de 2Mbps.

"Noua oferta aduce preturi cu pana la 76% mai mici decat preturile de lista ale abonamentelor. Totodata, clientii care aleg sa se aboneze la Clicknet prin intermediul acestei promotii primesc modemul la jumatate de pret sau gratuit, in functie de perioada contractuala si de tipul de abonament ales", conform oficialilor Romtelecom.
Potrivit datelor operatorului, abonamentul pentru o conexiune internet de 4 Mbps a fost redus cu 68,9%, la 7,02 euro/luna (TVA inclusa), iar cel de 6 Mbps va costa 9,4 euro/luna (TVA inclusa), cu 68,4% mai putin. O conexiune Clicknet 8Mbps va fi tarifata cu 14,16 euro/luna (TVA inclusa), nivel cu 75,7% mai redus decat cel anterior.
Oferta operatorului va fi valabila pana la 15 august.
Romtelecom este cel mai mare operator local de telecomunicatii fixe, cu aproape trei milioane de linii in administrare.
Romtelecom, o companie controlata de grupul elen OTE, incearca sa-si dezvolte puternic afacerile pe segmentul internet si televiziune, pe fondul scaderii veniturilor de pe telefonia fixa. Romtelecom este numarul unu pe telefonia fixa - o afacere care scade, si doar al doilea jucator de pe segmentele care sunt pe crestere: internet si televiziune prin satelit, unde liderul pietei este RCS&RDS.
Romtelecom a inregistrat anul trecut afaceri de 870 mil. euro, aproximativ egale cu cele din anul precedent.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO