Business Hi-Tech

Romtelecom vinde online electronicele ramase pe stoc

17.11.2009, 23:05 92

Romtelecom, unul dintre cei mai mari operatori telecom locali, ascos la vanzare pe pagina web proprie mai multe tipuri deelectronice, printre care console de jocuri Nintendo Wii siimprimante Epson, fara a conditiona achizitia si de incheierea unuicontract pentru servicii de comunicatii.

Potrivit oficialilor Romtelecom, operatorul nu are intentia de adezvolta un business pe retailul online ci doar vrea sa lichidezeastfel stocurile de electronice achizitionate pentru a fi oferitein cadrul unor campanii de marketing derulate anterior. "Acesteproduse fac parte din stocurile de rezerva pe care le-am avutpentru promotii anterioare. Echipamentele nu sunt parte a unorpachete de servicii. Exceptie face consola Wii, care poate fiachizitionata fie in acelasi regim cu restul produselor (adica faraa face parte dintr-un pachet de servicii), fie impreuna cu oconexiune de internet", au precizat pentru ZF oficialiicompaniei.

Printre echipamentele scoase la vanzare se numara console Wii,laptopuri Fujitsu Siemens, televizoare LCD Samsung si hard discuriSeagate. Reprezentantii companiei nu au oferit detalii desprenumarul de echipamente aflate pe stoc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO