Business Hi-Tech

Rumyana Trencheva, SAP: Businessul nostru în România se poate tripla

Rumyana Trencheva, SAP: Businessul nostru în România se...

Autor: Adrian Seceleanu

14.09.2016, 00:05 314
Subsidiara din România a produ­că­torului german de software SAP şi-ar putea tripla în următorii ani businessul, de la 41,4 mil. euro în 2015, pe fondul procesului de digitalizare al economiei dar şi al dez­vol­tării cen­tru­lui de nears­ho­ring deschis pe plan local, a declarat Ru­my­ana Trenche­va, ma­na­ging di­rec­tor al com­paniei pentru Europa de Sud-Est, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Bucureşti.
 
„Sunt sigură că businessul SAP se va dubla sau tripla în România. Explicaţia acestei evoluţii stă în mai mulţi factori. Gândiţi-vă unde era România în urmă cu 5-10 ani din punctul de vedere al adopţiei tehnologiei, al acoperirii cu reţele Wi-Fi, cu reţele de internet mobil. Acum România nu mai este atât de în urmă în raport cu vestul Europei şi chiar este posibil să avem un grad mai mare de utili­zare a teh­no­lo­giei aici. Vite­za di­gita­li­ză­­rii din regiune este mai mare decât în orice ţară dez­vol­tată“, a spus Tren­cheva. Ea nu a a­van­­sat un termen în care es­ti­­­­mează că busi­nes­sul local al SAP ar putea să se tripleze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO