Business Hi-Tech

Samsung a lansat în România noul Galaxy S4 Zoom, camera foto cu smartphone integrat. Cât costă cel mai nou S4

Samsung a lansat în România noul Galaxy S4 Zoom, camera...

Autor: Bogdan Alecu

01.08.2013, 14:26 1871

Samsung România a lansat astăzi pe piaţa locală noul Galaxy S4 Zoom, primul smartphone care dispune de o cameră foto cu zoom optic, în acest caz, de 10x. Pe piaţa locală noul telefon este deja comercializat în magazinele online cu un preţ cuprins între 2.058 şi 2.486 lei, fiind mai accesibil decât vârful de gamă S4 care costă 2.550 de lei.

Spre deosebire de S4, care vine cu o cameră foto de 13 MPx, un display full HD de 5 inchi, un procesor quad-core de 1,9 Ghz şi 2 Gb RAM, S4 Zoom vine cu o cameră foto de 16 Mpx cu zoom optic 10x şi stabilizator optic, un display HD de 4,3 inchi similar cu cel de pe S4 mini, procesor dual-core la 1,5 Ghz, 1,5 Gb RAM.

Combinând zoom-ul optic 10x, senzorul 16 Mega Pixel CMOS, OIS şi blitz-ul Xenon cu cea mai recentă tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabileşte noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu telefonul mobil.

Datorită sistemului Zoom Ring, care permite acţionarea zoomului manual, ca în cazul unei camere profesioniste, dar şi prin intermediul unor comenzi de pe touch screen, acesta permite şi pornirea directă a camerei, nu doar prin aplicaţie. Un alt avanaj este faptul că atunci când posesorul telefonului se află în mijlocul unui apel telefonic şi vede ceva ce este trebuie neapărat împărtăşit, prin acţionarea Zoom Ring va activa funcţia In-Call Photo Share, permiţând să fotografieze şi să trimită o imagine direct prin MMS.

Pentru o navigare uşoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch şi funcţii Shortcut, oferind acces la mai multe moduri de aparat de fotografiat, inclusiv Auto, Gallery şi Smart Mode, cu o simplă mişcare a mâinii.

GALAXY S4 zoom include, de asemenea, modul Smart Mode, astfel încât utilizatorul să nu mai aibă grija setărilor şi să poată fotografia în mod artistic, la o calitate cât mai bună.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO